Maailman helpoin piirakka

Kun laiskottaa, on helppo ostaa kaupan pakasteesta valmis piirakkapohja. Löysin reseptin, joka koostuu kolmesta raaka-aineesta ja on nopea toteuttaa, sillä aikaa kun kaupan taikina vielä sulaisi. Parasta on, että vehnäjauhon voi korvata vaikka ruis- tai spelttijauhoilla, kun ei halua vaaleita jauhoja käyttää.


Piirakan täyttäminen on aivan itsestä kiinni. Tein tällä kertaa kana-feta-tomaatti-punasipuli - piirakan. Todella helppo, suht edullinen ja riittoisa!


Pohja


125g sulatettua voita/margariinia
1-1,5dl kylmää vettä
n 3dl jauhoja
(ripaus suolaa)




Nypin taikinan tasaiseksi ja muotoilin voideltuun vuokaan. Uuniin noin 225 asteeseen pohja viideksi minuutiksi. Pohja pois uunista ja täytteet päälle. Tomaattimurskalla saa kivan pizzamaisen kokonaisuuden, sitä siis pohjalle. Paistoin kanat ja leikkasin fetan sekä kasvikset. Päälle juustoraastetta ja uuniin. Uunissa noin 12-15 min tai kunnes näyttää juusto ruskistuneelta.


Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.








Kommentit